Voorgerechten
- Toffe starter - warme Italiaanse bol - Aioli - olijven - kruidenboter€ 5.Aperitiefsuggestie: Huiscocktail van de Maître € 5,25 Of een Gin-Tonic van Fever-Tree en Hendricks € 8,75
- Carpaccio - Cabrales bitterbal - Parmezaan - notenmelange - grove mosterd - groene salade€ 12,50Wijnsuggestie: Conte di Campiano Appassimento 2015, Puglia – Italy. Glas € 6. Fles € 27.
- Wildpaté - verse vijgen - Preiselbeeren - rabarber-compôte - sinaasappelvinaigrette€ 13,25Wijnsuggestie: Paul Mas Pinot Noir Réserve 2019, Pézenas – France. Glas € 6. Fles € 27.
- Eendenborst van de Egg - wit/roodlof salade - cranberries - Pancetta - pompoenpuree€ 13,25Wijnsuggestie: Ribera Del Segura Sauvignon Blanc 2020, Murcia – España. Glas € 5,5 Fles € 25,
- Salade gerookte heilbot - warm gerookte zalmsnippers - Noorse garnaal - sesamdressing€ 12,75Wijnsuggestie: Saint-Peyre Chardonnay 2019, Languedoc – France. Glas € 5. Fles € 25.
- Yakitori Ribfingers zacht gegaard - krokante ui - gebakken rode kool - Samouraisaus€ 12,75Wijnsuggestie: Rosé – Biscardo Rosapasso Originale 2019, Veneto – Italy. Glas 6. Fles € 27.
- Poké bowl - quinoa burger - Oosterse salade - avocado - mango - Chioggia-biet - krokante ui€ 13,00Wijnsuggestie: La Posada Verdejo 2020, Castilla la Mancha – España. Glas € 5,5 Fles € 25.
- Parade du Chef - 9 verschillende koude en warme hapjes. (Halve € 11,50)€ 16,00Wijnsuggestie: Rosé – Biscardo Rosapasso Originale 2020, Veneto – Italy. Glas 6. Fles € 27.
- Kreeftenbisque - Noorse garnalen - gegratineerd - afgeblust met Cognac€ 11.
- Alle voorgerechten worden geserveerd met warme broodjes en boter. Mocht u één van de bovenstaande gerechten in een hoofdmaaltijd vorm willen nuttigen is dat geen enkel probleem, vraag het uw gastheer/vrouw.Vraag het uw gastheer/vrouw. Supplement € 5.
Hoofdgerechten
- Risotto - gebakken paddenstoelen - kaasvlokken - pijnboompitten - Pomodorisaus€ 19,00
Wijnsuggestie: Conte di Campiano Appassimento 2015, Puglia – Italy. Glas € 5,5. Fles € 26.
- Gebakken Kabeljauw - venkelmouseline - souffle van courgette & mais - kreeftensaus€ 24.
Wijnsuggestie: Paul Mas Vignes De Nicole Chardonnay Viognier 2020, Hérault – France. Glas 6. Fles € 26.
- Herten biefstuk - wildpeper - zuurkool bitterbal - stoofpeer - wildgarnituur - vossenbessen jus€ 23,50
Wijnsuggestie: Viña Olabarri Rioja 2015, Haro – España. Glas € 6,5 Fles € 29.
- Kalfsmedaillon - krokante kalfs zwezerik - stamppot van de dag - morilleroomsaus€ 24,00Wijnsuggestie: Château Du Cèdre Heritage Malbec Cahors 2018, Vire Sur Lot – France. Glas € 6. Fles € 27
- Saté van kippendijen - wok groenten – Wakame/ atjarsalade - pinda saus - friet – kroepoek€ 18,50Dit gerecht is ook Vegan verkrijgbaar *
Wijnsuggestie: Pinot Grigio Calusari Jud Timis 2020 – Romania. Glas € 5. Fles € 24.
- Tri tip Black Angus v.d. Green Egg – Polenta – verse groenten – saus van paddenstoelen€ 23,00Wijnsuggestie: Ezimit Merlot Cabernet Sauvignon 2019, Shtip – Macedonia. Glas € 5,5 Fles € 26.
- Huisgemaakte friet met onze mayonaise€ 3,5
- Frisse salade€ 3,5
- 2 gangen verrassingsmenu€ 27.Menu inclusief wijnarrangement € 39.
- 3 gangen verrassingsmenu€ 33.Menu inclusief wijnarrangement € 50.
- 4 gangen verrassingsmenu€ 39.Menu inclusief wijnarrangement € 62.
- 5 gangen verrassingsmenu€ 51.Menu inclusief wijnarrangement € 79.
- Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot één van onze medewerkers.
Nagerechten
- Crêpes Suzette - Vanille roomijs - Sinaasappel/passie-saus, krokanten€ 9,25
- Parfait van kletskoppen - witte chocolademousse - frambozen coulis - fruit€ 9.
- Bavarois van bosvruchten - strawberry cheesecake ijs€ 9,50
- Parade du chef (delen mag, € 5. Suppl.)€ 13.Wijnsuggestie: Banyuls ‘Cuvée La Galline 2013, France – Glas € 5.
Halve parade: € 10.
- Parade van huisgemaakte zoetigheden€ 13,50
- Kaasplank - regionale & international kaassoorten - garnituur€ 13,50
Lekker bij het dessert of kaasplank.
- Kagor Macedonian Vranec, waanzinnige rode dessertwijn – Macedonië€ 5.Waanzinnig!!
- La Hitaire Jardin D’ Hiver Côtes de Gascogne 2013 - France€ 5.Een fruitcocktail van abrikoos, perzik, passievrucht en sinaasappel met spannende aroma’s van bloemenhoning en verfijnde kruiden. De smaak is ingetogen, verfijnd en vooral niet te zoet vanwege de perfecte balans in fruitzuren en restsuikers. Bovendien een heerlijke dessertwijn of aperitief.
- Sauternes L’ilôt de Haut Bergeron AC Sauternes 2011 – France€ 7.
- Sauternes Chateau Haut – Bergeron 2010 – France€ 8.
- Port Quinta de Romaneira fine white€ 5.
- Port Quinta de Romaneira Ruby 3 jaar oud€ 5.
- Port Quinta de Romaneira LBV single vineyard 2007€ 7.
- Port Quinta de Romaneira 10 jaar€ 8.
- Irish coffee “ Jameson, coffee & cream”€ 7.
- Spanish coffee “ Tia Maria, dubbele espresso & cream”€ 7.
- French coffee “ Cointreau, coffee & cream”€ 7.
- Italian coffee “ Amaretto of Frangelico, coffee & cream€ 7.
- Brazilian coffee “Tia Maria & Grand Marnier, coffee & cream€ 7.
- Coffee TOF “ Licor 43 & Glen Madison, coffee & cream€ 7.
- Guesta manzanilla sherry dry€ 5.
- Guesta amontillado sherry medium dry€ 5.
- Pedro Ximénz Monteagvdo Delgado Zuleta.€ 6.Hofleverancier sinds 1719!